KONYA / SELÇUKLU - Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu

Mustafa ARICI - Okul Müdürü

1962 Yılında Konya´nın Çumra ilçesinde doğdu. Aslen Hadimlidir. İlk ve orta öğrenimini Çumra´da yaptı. Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. 1987 - 1991 yıllarında tiyatro yazarlığı ve yönetmeliği yaptı. "Bir Şehidin Öyküsü" biyografik oyun ve "Mağara Arkadaşları/Ashab-ı Kehf" adlı tiyatro oyunlarını yazdı ve yönetti. Askerliğini 1991 yılında Harp Akademileri Komutanlığı, Silahlı Kuvvetler Akademisi, Askeri Bilimler ve Stratejik Araştırmalar Merkezinde Fransızca mütercimi olarak tamamladı.

1992 yılında Diyarbakır´da öğretmenliğe başladı. 2003 yılında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Selçuklu ilçesinde farklı okullarda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

01.08.2023 tarihinde okulumuzda okul müdürü olarak görevine başladı.