T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu

BAŞARMAYA HAZIRIM VELİ ETKİNLİĞİ

        " Başarmaya Hazırım  " projesi kapsamında , öğrencilerin  evlerinde yaptıkları çalışmanın devamı olarak bire bir  annelerini de  bu çalışmaya   dahil etmeyi planlamaktayız.

Günümüz şartlarında annelerin; okuma ,okuduklarını anlama, anladıklarını anlatma,  sosyalleşme gibi imkanlarının ve kaliteli bir zaman  için fırsatlarının az olduğu bilimsel çalışmalarda belirtilmiştir.

 

Okulumuzun annelerinin çocuklarını okuldan almak için geldiklerinde  kapıda beklerken daha etkin olmaları ve  zamanın daha  verimli kullanılması  için  velilerimizi okulumuzun  uygun salonlarında (sinema salonu) bir ve ya iki ders saati misafir edilebileceği ve bu zaman diliminde; gerek kendi getirdikleri kitapları, gerekse sırayla bir  kişinin okuyacağı tek kitap amaçlanan kaliteli zamanın  geçirilmesinde faydalı olacağı düşünülmüştür.

Bu kapsamda okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Hakan ARIKAN, 3-F sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Fadime TOSUN  tarafından etkinlik düzenlenmiştir.

Okulumuz adına bu anlamlı ve yararlı etkinlik için 3-B sınıfı ve 3-F sınıfı öğrencileri ile sınıf öğretmenleri Hakan ARIKAN ve Fadime TOSUN'u tebrik ediyoruz.

 

19-12-202318-12-202318-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.10.2022 - Güncelleme: 19.12.2023 11:53 - Görüntülenme: 606
  Beğen | 193  kişi beğendi